Autowrak binnenkant roest

Geen zorgen met onze ophaaldienst voor oude auto's

Een autowrak staat altijd in de weg

GG Recup voor al uw autowrakken of wrakken van andere voertuigen.  Uit milieuoverwegingen doen we er alles aan om de wrakken te ontdoen van schadelijke stoffen zoals banden, accu’s, olie enzovoort. Hierna worden de wrakken door een erkende shredderinstallatie verwerkt tot secundaire grondstoffen. De schadelijke stoffen worden veilig opgeslagen en naar een erkend verwerkingscentrum gebracht.

Heeft u een wrak dat al een tijdje in de weg staat en waar u niet direct raad mee weet? Contacteer ons en we helpen u op weg. Indien u over de boorddocumenten beschikt (inschrijvingsbewijs, gelijkvormigheidsattest en keuringsbewijs) en dat het chassisnummer leesbaar is, meldt je dit ons best ook even!

Grote of kleine voertuigwrakken, compleet of al gedeeltelijk gedemonteerd, we halen alles bij u op. Staat uw wrak op een moeilijk bereikbare plaats zoals een garagebox of op een verlaten stuk grond of bos? Geen probleem, we beschikken over professionele en aangepaste takelwagens! Ook de administratieve kant van de zaak handelen we graag en efficiënt voor u af. 

Concreet:
Nadat u contact met ons hebt opgenomen, halen wij uw voertuigwrak op en wordt het vervoerd naar een erkend depollutiecentrum. Daar wordt het wrak met de grootste expertise en op een milieuvriendelijke manier ontmanteld waarna een officieel vernietigingsattest wordt bezorgd. U zal bij ons steeds op een correcte prijs en dito service kunnen rekenen!

De wrakken die we ophalen

We zijn uitgerust om wrakken allerhande op te halen. Of het nu gaat om:

  • autowrakken 
  • bestelwagens 
  • tractoren 
  • kranen  
  • clarks

U kan altijd bij ons terecht! Laat dus zeker iets van u horen.