Terugblik op een bewogen 2020
twee champagneglazen met drank en tijmtakje

Ook in een absurd 2020 stonden we met GG Recup klaar voor onze klanten. Meer nog, we versterkten ons team en investeerden in nieuw materieel. Dit alles om een nog betere service te kunnen verlenen en oplossingen te blijven aanbieden, ook wanneer we daarvoor tot het uiterste moeten gaan. Ondanks de omstandigheden was 2020 best een boeiend jaar voor GG Recup. Een terugblik.


Snelle herneming na de eerste weken van lockdown


Ook bij GG Recup werden we koud gepakt door de impact van de lockdown die in maart het land tot stilstand bracht. Het was ook voor ons even schrikken. Onze vraagtekens werden echter snel weggeveegd doordat de aanvragen voor afvalophaling terug binnenliepen. Veel mensen werden immers verplicht tot telewerk. Zij vervingen de dagelijks verloren tijd in de file door het uitvoeren van klusjes in de tuin. Men had plots tijd om die steeds weer uitgestelde klussen af te werken en dat genereerde extra afvalstromen. Afvalstromen die er niet in die mate waren geweest zonder de lockdown. Maar waarmee het publiek op dat moment niet op het recyclagepark terecht kon. 
Aangezien “uw afval onze zorg” is, voelden we al snel de nood om een oplossing te bieden. We lanceerden tijdens de eerste lockdown een actie waarbij particulieren een container konden delen met de buurt of konden vragen om hun ophaling in te passen in een ophaalronde.

Met onze containers boden we een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing aan ijverige doe-het-zelvers. Toen bovenop deze extra activiteit ook het bedrijfsleven in april hernam, werd het zelfs nog drukker dan in normale tijden.

 

Expertise en efficiëntie bij ontruimingen wordt gesmaakt

Het voorbije jaar kwamen we ook meer naar buiten met onze know-how over het ontruimen van huizen en panden. Steeds meer klanten vragen onze hulp, omdat het leeghalen, sorteren en afvoeren van de inboedel of het afval niet alleen een aanzienlijke fysieke en mentale inspanning vraagt, maar evenzeer wat kennis vereist over de beste aanpak en nabehandeling.

Het deed ons dan ook enorm plezier dat we van talrijke klanten erkenning kregen voor de snel gerealiseerde ontruimingen. Tevreden klanten, daar worden we bij GG Recup immers gelukkig van!
 

twee werknemers met borstel lege ruimte aan het schoonmaken

 

Eén van onze sterktes in 2020? Dat we geen uitdaging uit de weg gingen. Beeld je even in hoe je je zou voelen als iemand jou de opdracht gaf om een café leeg te halen die van vloer tot plafond volgestouwd zit met afval. Een café waarvan je de toog niet meer terugvindt tussen de oude spullen. Ons team kreeg die vraag, nam het zaakje onder handen en een week later waren beide onbegaanbare verdiepingen vrij en gebruiksklaar Een huzarenstukje was dat. Ook in 2021 helpen we jou met ontruimingen die onbegonnen werk lijken!


 

Blik op de toekomst

‘Me zin voe de vorut’, zoals het een goede Vlaming betaamt. Ons geloof in de toekomst vertaalde zich in een versterking van ons team. Verona kwam haar broer en zaakvoerder Geoffrey bijstaan in de planning. Zij ondersteunt daarnaast het commerciële team. 

Niet alleen op menselijk, maar ook op materieel vlak werd geïnvesteerd bij GG Recup. Een extra vrachtwagen en een nieuwe bestelwagen kleuren vandaag onze wegen van en naar de klanten. 

Zo werken we elke dag aan onze groei en kunnen we onze klanten nog sneller helpen.
 

verona ggrecup profielfoto

 


Dichter bij de klant


De geleverde inspanningen werden duidelijk gesmaakt. Dat bewijzen de leuke commentaren en berichten die we binnenkregen van onze klanten. Het is trouwens één van onze doelstellingen: nóg dichter bij onze klanten staan, ook in 2021. 
Hou dus zeker onze facebookpagina in het oog. Je ontdekt er leuke nieuwtjes en krijgt een toffe inkijk achter de schermen van GG Recup, zoals de bloopers van onze video’s. Maar je vindt er ook nuttige tips over hoe je het best met je afval omgaat en bijgevolg kostenbewuster werkt.

Zorg dus dat je mee bent en volg ons dus op onze facebookpagina. Binnenkort sturen we trouwens een nieuwsbericht over een grote verandering binnen GG Recup de wereld in. Stay tuned is de boodschap


 

Een bijzonder maar aangenaam eindejaar vanwege het GG Recup team!

Via deze weg wensen we jou en je familie alvast een leuk en gezellig eindejaar toe, ondanks de ongewone omstandigheden. Vergeet niet: alles komt goed, we slaan er ons samen door! In elk geval kan je op ons blijven rekenen.

mannetje (icoon) met tekst GG Recup team wenst u prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!