Terugblik op groei in 2021
GG RECUP Verona & Geoffrey

2021 was zeker niet minder ‘bewogen’ dan het jaar daarvoor. Sinds midden dit jaar was de overname van Soverbo een feit, en konden we spreken van GG Recup 2.0. Een uitgebreide en verbeterde versie, om onze klanten nog beter te kunnen helpen, maar ook met ruimte om verder te blijven groeien. Een terugblik op het voorbije jaar.


Het jaar van innovatie, verhuis en groei


De eerste helft van 2021 waren we in volle voorbereiding van de overname. Het is een lange tijd spannend geweest, maar we hebben alles dan toch op tijd rond gekregen. Het was een grote stap, maar voor ons een zeer logische.

Het was direct ook het begin van een hele hoop aanpassingen die we snel wilden doorvoeren, zowel op de site als op de werking van het bureau. Ook in onze sector is het belangrijk om mee te blijven gaan met de digitale tijd van vandaag.

Er komt heel wat bij kijken om een bedrijf als GG Recup te runnen en dan moeten alle processen duidelijk op elkaar afgestemd zijn. Dat is even zoeken, maar het heeft ons uiteindelijk sterker gemaakt als bedrijf en tot een familie gevormd.

Een half jaar verder: veel gedaan, nog veel te doen

Tot op vandaag zijn wij nog altijd bezig met onze site volledig op punt te zetten. We hebben al veel bereikt, maar dit blijft een werk van lange adem, want zoiets gebeurt natuurlijk niet op een dag. Over zoiets moet grondig nagedacht worden, en we moeten dit ook in fases doen, want niet alles wat we willen doen kan zomaar. Sommige zaken vragen ook een groter budget, waardoor we dit zorgvuldig moeten plannen

We zijn ook fier op de integratie van de twee teams. In oktober hadden we onze eerste teambuilding samen op Winkel Koerse om de banden nog meer te versterken. Vandaag kunnen we wel met zekerheid zeggen dat we gegroeid zijn naar een hechte familie, waar iedereen vlot op elkaar is ingespeeld.

team GG recup

 

Ons hoogtepunt van 2021? Zeker wel de overname. Iets waar je zo veel tijd en energie in steekt en dat uiteindelijk zijn vruchten afwerpt geeft ontzettend veel voldoening. Er zijn nog voldoende uitdagingen aan verbonden, maar die zijn zeker niet onoverkomelijk. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier onze klanten nog beter gaan kunnen helpen met ontruimingen, en uiteraard ook het ophalen én verwerken van hun afval of oud metaal.


 

Wat brengt onze toekomst?

We zijn altijd ambitieus geweest - dat bewijst de overname helemaal - maar we verwachten dat alle investeringen en aanpassingen die we de afgelopen maanden gedaan hebben nog meer zullen gaan renderen.

We zitten absoluut nog niet aan ons plafond en willen er het maximum uithalen. Meer personeel, meer containers, meer ontruimingen en meer afval verwerken en recycleren. We hebben er alle vertrouwen in.

Heb je trouwens zin om ons team te komen versterken en mee te helpen bouwen aan onze toekomst? We zoeken op dit moment extra personeel. Wie weet sta je binnenkort mee op onze teamfoto!

GG RECUP - Verona & Geoffrey

Een bijzonder maar aangenaam eindejaar vanwege het GG Recup 2.0 team!

We wensen iedereen een gezellig eindejaar toe, maak er een fijne tijd van met vrienden of familie, en we zien jullie volgend jaar graag wel en gezond terug!

kerst en eindejaarswensen 2021