Kleurplezier met GG Recup tijdens de krokusvakantie.

Kies jouw favoriete tekening of spelletje!

Kleurplaat 1: De tuin onderhouden

Er is vanalles te doen in de tuin. Onkruid verwijderen, gras afrijden, de haag snoeien. Help jij de tuin mee op orde te houden?

Kleurplaat 1 downloaden

Kleurtekening

Kleurplaat 2: op baan met GG Recup!

Bij GG Recup zijn we iedere dag hard aan het werk en moeten we vaak de baan op. We hebben dan ook veel voertuigen! Onze favoriet is de vrachtwagen die alle containers vervoert. Kleur jij onze vrachtwagen  in?

Kleurplaat 2 downloaden

Kleurplaat 2

Kleurplaat 3: de stoere truck!

Zie je jezelf al zitten in de vrachtwagen? Bij GG Recup doen we dit dagelijks! Met onze grote vrachtwagen rijden we heel België door. Hoe ziet jouw droomvrachtwagen eruit? 

Kleurplaat 3 downloaden

Kleurplaat 3 - stoere truck

Kleurplaat 4: Fauna & Flora

Bij GG Recup vinden we het belangrijk om de fauna en flora te beschermen door zoveel mogelijk te recycleren en afval te verwijderen en verwerken. Daar worden alle mensen, dieren en planten beter van! Doe jij ook mee en kleur jij onze Fauna & Flora in?

Kleurplaat 4 downloaden

Kleurplaat 4 - Fauna & Flora

Kleurplaat 5: Roger De Klusser

Roger De Klusser is een vaste klant bij GG Recup. Hij brengt al het oude en kapotte materiaal van de spullen die hij herstelt naar ons, zodat wij het kunnen recycleren tot nieuwe grondstoffen! Welke kleur kies jij om Roger in te kleuren? (Wij zijn fan van geel natuurlijk).

Kleurplaat 5 downloaden

Kleurplaat 5 - Roger De Klusser

Kleurplaat 6: Jerommeke De Verbouwer

Ben jij net zo sterk als ons Jerommeke? Hij breekt heel graag muren af en brengt dan alle steenpuin naar GG Recup, want daar werken ook straffe mannen en vrouwen! Zorg jij voor stoere kleuren?

Kleurplaat 6 downloaden

Kleurplaat 6 - Jerommeke De Verbouwer

Spelletje: Verbind de juiste container!

Bij GG Recup sorteren we verschillende materialen in aparte containers. Zo kunnen we alles makkelijker recycleren. Help jij Jerommeke, Roger en Fauna & Flora de weg te vinden naar de juiste container?

Spelletje downloaden

Spelletje - Verbind de juiste container

Is jouw kleurplaat een heus kunstwerk? Laat het ons weten!

Wij zijn héél benieuwd naar hoe jij de kleurplaat ingekleurd hebt.

Is jouw kleurplaat een echt kunstwerk?Ben je echt supertrots op je kleurplaat? Neem dan een foto, tag @ggrecup op Instagram of Facebook en dan delen wij dit graag op onze kanalen!