Hamer bij kleine sloopwerken

De kostprijs voor afbraakwerken is variabel

Prijsberekening voor afbraakwerken

Een eerlijke en objectieve prijs die we samen met u op voorhand vastleggen is voor GG Recup een evidentie. Het zorgt voor tevreden klanten en een transparant verloop gedurende heel het proces van aanvang tot complete afhandeling.

GG Recup heeft een jarenlange ervaring met sloop- en ontmantelingswerken en hanteert dan ook een passende, gestructureerde aanpak met oog voor veiligheid en precisie. We staan bekend om onze klantvriendelijkheid en doen alles in overleg met u zodat de sloopwerken zo efficiënt mogelijk verlopen. 

De prijs van sloopwerken hangt af van heel wat factoren en kan ook variëren doorheen de tijd waar het bijvoorbeeld gaat over het verschil door afvalkosten die er bij het slopen eventueel aan te pas komen.  

Prijs sloopwerken hangt onder meer af van:

  • het type afval (metalen, steenpuin, hout, …)
  • de hoeveelheid afval (de grootte van de benodigde container bepaalt gedeeltelijk de prijs)
  • gebruik gespecialiseerde machines
  • veiligheidsvoorschriften (bijvoorbeeld in het geval van asbestverwijdering)
  • transportkosten in functie van afstand
  • werkduur van de sloopwerken

Uw sloopafval komt via ons terecht op erkende stortplaatsen. Of het nu gaat om eengezinswoningen of industriële gebouwen, we dragen recyclage en een correcte verwerking hoog in het vaandel

Wenst u meer informatie of heeft u twijfels rond containergrootte of type afval? Neem dan zeker contact met ons op, we zullen u snel op weg helpen!