Vrachtwagen bij leeghalen van woning

Onze garantie op een professionele inboedelontruiming

Icoon voor ontruiming & leegmaken van inboedels

GG Recup is gespecialiseerd in het professioneel en discreet opruimen en ontruimen van inboedels. Dit kan gaan over:

  • het ontruimen van een woning
  • het leegmaken van een huis na overlijden
  • het ontruimen van fabrieken en loodsen

We onderscheiden ons van anderen door een flexibele planning en een vlotte afhandeling. Zo heeft u heel snel een verkoopsklaar pand. Zeker in het geval van een overlijden steekt u liever tijd in familie en vrienden dan in het regelen van een ontruiming. Wij nemen dit voor u op ons op een serene manier.

Wanneer een huis of appartement op de woonmarkt komt, is het een meerwaarde als de woning netjes oogt. Ook door middel van kleine sloopwerken kan u de verkoopsprijs positief beïnvloeden. Wij doen dit graag voor u maar mocht u het liever zelf doen, dan kunnen we u helpen bij het huren van een geschikte afvalcontainer.

Huurwoningen of huurappartementen dienen in oorspronkelijke staat verlaten te worden. Wij staan in voor een ontruimde, opgeruimde en bezemschoon afgeleverde huurwoning. Zo hoeft u geen extra maand huur te betalen of krijg je niet te horen dat er contractbreuk werd gepleegd met alle bijkomende kosten vandoen. 

Als belangrijke ontruimer op de Vlaamse ontruimingsmarkt bieden wij heel interessante voorwaarden aan. Na bezichtiging van de woning ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte die altijd een vaste prijsovereenkomst is zonder meerkosten achteraf. Bovendien zorgen we er als erkend vervoerder bij OVAM voor dat al het afval gesorteerd én milieuvriendelijk verwerkt wordt.

Keuken na leegmaken van woningKeuken klaar voor ontruiming - beeld voorafWoonruimte met zetel klaar voor ontruiming voorafOntruimen van huizen - bureau voorafHuis leeggemaakt - woonkamer achteraf