Donker leeg te maken huis

Professionele opruimhulp in emotionele tijden

Een serene ontruiming met minder zorgen

We helpen u vooruit met uw woningontruiming. Bij een overlijden steekt u liever tijd in familie en vrienden dan in het regelen van een ontruiming. Daar hebben wij alle begrip voor en doen er alles aan om uw woning op een serene manier te ontruimen. Zo hoeft u in deze moeilijke periode niet nodeloos energie te steken in zaken waar u op dit moment liever niet aan denkt.

Een woning ontruimen betekent veel werk in een periode waar u al heel veel aan uw hoofd heeft. Ons deskundig, geëngageerd en efficiënt team zal na overleg met u alles in het werk stellen om uw woning zo professioneel mogelijk te ontruimen. We onderscheiden ons van anderen door een heel flexibele planning en een vlotte afhandeling. Zo is uw pand snel verkoopsklaar.

Bij huurwoningen of woningen voor verkoop dat beetje extra

Huurwoningen of huurappartementen dienen in oorspronkelijke staat verlaten te worden. Wij staan in voor een ontruimde, opgeruimde en bezemschoon afgeleverde huurwoning. Wanneer een huis of appartement op de woonmarkt komt, is het een meerwaarde als de woning netjes oogt. Door middel van kleine sloopwerken kan u de verkoopsprijs positief beïnvloeden. Wij doen dit graag  voor u maar mocht u het liever zelf doen, dan kunnen we u helpen bij het huren van een geschikte afvalcontainer.

Bruikbare meubelen of spullen brengen we naar opkopers, de kringloop winkel of naar goede doelen. Wilt u uw spullen naar een andere woning of een beveiligde opslag overbrengen? Geen probleem, we doen dit alles voor u zonder extra zorgen. Zo kunt u deze spullen een nieuw leven geven op het moment dat u er een nieuwe plek of bestemming voor gevonden heeft. Op deze manier heeft u achteraf geen spijt van te snelle beslissingen.