Oude woning met tafel

Wij maken de woning voor u leeg, geen zorgen

GG Recup is gespecialiseerd in het professioneel en discreet opruimen en ontruimen van woningen. We onderscheiden ons van anderen door een flexibele planning en een vlotte afhandeling. Zo heeft u heel snel een verkoopsklaar pand. Wanneer een huis of appartement op de woonmarkt komt, is het een meerwaarde als de woning netjes oogt. Ook door middel van kleine sloopwerken kan u de verkoopsprijs positief beïnvloeden. Wij doen dit met plezier voor u maar mocht u het liever zelf doen, dan kunnen we u helpen bij het huren van een geschikte afvalcontainer.

Huurwoningen of huurappartementen dienen in oorspronkelijke staat verlaten te worden. Wij staan in voor een ontruimde, opgeruimde en bezemschoon afgeleverde huurwoning.
Zo hoeft u geen extra maanden huur te betalen
of krijgt u niet te horen dat er contractbreuk werd gepleegd met alle bijkomende kosten vandoen. 

Als belangrijke speler op de Vlaamse ontruimingsmarkt bieden wij heel interessante voorwaarden aan. Na bezichtiging van de woning ontvangt u een gratis en vrijblijvende offerte die altijd een vaste prijsovereenkomst is zonder meerkosten achteraf. Bovendien zorgen we er als erkend vervoerder bij OVAM voor dat al het afval gesorteerd én milieuvriendelijk verwerkt wordt.

Belangrijk: we zijn geen handelaar in tweedehandsmeubelen of spullen. Hiervoor kunt u terecht bij spullenhulp of de kringloopwinkel. Meubelen of spullen opkopen of ophalen doen wij niet behalve als het gaat over meubelen of spullen met een aantoonbare en aanzienlijke waarde die dan op uw factuur in vermindering worden gebracht.

Het plaatsen van parkeerverbodsborden en/of de toelating van de politie kan op uw aanvraag ook door ons worden geregeld.